0113-269764

tijd om cijfers echt te lezen

Frank Kolijn

Accountant en ondernemersadviseur

tijd om cijfers echt te lezen

Frank Kolijn

Accountant en ondernemersadviseur

Accountancy

Ons team van accountants en assistenten ziet meer dan alleen cijfers. We zien vooral het belang van de ondernemer, die wil weten dat het klopt en zich niet druk wil maken over de betrouwbaarheid van de administratie, jaarrekeningen of fiscale aangiften.

Accountancy en fiscaal advies

Hoeveel mag je financiële administratie je opleveren? Dat is vast een vraag die je jezelf nog niet eerder hebt gesteld. Want laten we eerlijk zijn, administratie kost alleen maar geld. Toch? Met de juiste software kan iedereen optellen, aftrekken en een resultatenrekening uitdraaien. Dus waarom zou je niet gewoon de goedkoopste aanbieder kiezen? Het punt is: hoe beoordeel je wat het goedkoopst is? Wat betaal je achteraf bijvoorbeeld voor onvoorziene aanvullende werkzaamheden, die per uur worden afgerekend? Zwaartekracht houdt van transparantie. Geen verborgen kosten, en het hele proces vergaand gedigitaliseerd. Zodat we tijd over houden om de cijfers te lezen en analyseren. Daar samen naar te kijken en te sturen. Tenslotte zijn gezonde financiën de basis van een gezond bedrijf. En een gezonde financiële situatie start met inzicht in de cijfers.

Je wilt groeien met je bedrijf

Problemen ombuigen in kansen, en kansen omzetten in resultaat. Maar dan ook met harde afspraken over het resultaat.

ZK Ondernemersadvies

JE WILT JEZELF ONTWIKKELEN

Voorlopers in elke branche hebben één ding gemeen: het zijn lerende organisaties die zich continu blijven ontwikkelen.

Ontdek de ZK Academie

JE ZOEKT GELD VOOR JE IDEE

Als de bank geen lening wil geven, zegt dat niets over jouw kwaliteiten als ondernemer of de kansen van je investeringsplannen.

ZK Financieringen

website door zwaartekracht