0113-269764

Accountant in Zeeland

Zwaartekracht is uw accountant in Zeeland voor het MKB. Iedere onderneming moet naast zijn dagelijkse werkzaamheden ook zijn boekhouding, administratie bijhouden. Voor de meeste ondernemers is dit een noodzakelijk kwaad. Wel bent u wettelijk verplicht uw administratie goed en adequaat bij te houden.

Accountant in Zeeland voor MKB ?

Met twee kantoren in Zeeland, Goes en Terneuzen hebben wij een regionale dekking in Zeeland. Uiteraard werken wij ook buiten de regio. Met onze flexibele werkwijze en optimale automatisering kunnen wij u ongeacht uw vestigingsplaats van dienst zijn. Zwaartekracht Accountancy maakt gebruik van het ZK-Dashboard  waar wij al uw programma’s aan koppelen zodat u maar één keer hoeft in te loggen en uw complete financiële inzicht heeft.

Wij werken met Twinfield, Basecone, NMBRS en Visionplanner welke aan het dashboard gekoppeld kunnen worden.

Waarom een accountant in Zeeland?

Een vertrouwenspersoon in uw eigen regio, die u en uw onderneming kent uw zaken behartigd en u coacht. Zwaartekracht accountancy is niet alleen uw boekhouder maar laat u ondernemen en begeleid waar nodig. Door de unieke combinatie van expertises in de Zwaartekracht formule kan uw accountant desgewenst ook een subsidieadviseur, marketingspecialist coach inschakelen om voor uw onderneming een optimale meerwaarde voor uw klant te realiseren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

accountant in zeeland Frank Kolijn

Frank Kolijn, MKB-Accountant

 

website door zwaartekracht