0113-269764

alle opties helder in beeld

Arjen Bakker

Subsidieadviseur

alle opties helder in beeld

Arjen Bakker

Subsidieadviseur

Arjen Bakker

Na 9 jaar bij de overheid binnen verschillende onderdelen met subsidies te hebben gewerkt, en het willen gebruiken van de kennis daaruit, ben ik gestart als subsidieadviseur voor bedrijven. Eerst vanuit een Accountants- en Advieskantoor uit Zuid-West Nederland, en later vanuit een gespecialiseerd subsidieadvies & -managementbedrijf uit Tilburg.

Ik maak er een sport van om zoveel mogelijk subsidie voor een ondernemer te vinden, en ga dan in goed overleg bepalen welke subsidies het beste aansluiten bij de bestaande bedrijfsvoering. Het verschil probeer ik te maken door veel aandacht te geven aan de verantwoording die noodzakelijk is bij subsidies. Mijn achtergrond vanuit de overheid helpt daar goed bij.

Ik zie bijna altijd mogelijkheden, is het niet op het gebied van subsidie dan ongetwijfeld op het gebied van samenwerking/ kennisuitwisseling met andere ondernemers in mijn netwerk. Of ik nu met een startende ondernemer of de CEO van een internationaal bedrijf om tafel zit maakt mij niet uit. Iedereen heeft zijn eigen unieke verhaal en motivatie, en ik probeer daarbij met mogelijkheden te komen die dat verder ondersteunen.

Zie verder ook mijn LinkedInprofiel voor meer informatie: https://nl.linkedin.com/in/arjen-bakker-a8560712

website door zwaartekracht