0113-269764

Business Open

BO_nederland

Business Open Nederland: Aangenaam effectief netwerken.

Zakelijke relaties zijn de sleutel tot ‘new business’ en het succes van je bedrijf. Business Open helpt deze relaties op te bouwen en te onderhouden. Heb jij behoefte aan meer omzet en wil je op ongedwongen wijze kennis delen met andere ondernemers? Maak vrijblijvend kennis met onze aangename manier van effectief netwerken.


Zoekmachineoptimalisatie specialist SEO Zeeland

RTM Business; Ik worstel en kom boven, zoekmachine optimalisatie en conversie van uw website.

Uw website verdient de aandacht van specialisten van RTM business. Door de juiste dingen van uw website vindbaar te maken in Google en te zorgen dat mensen door klikken naar uw website en ze daar laten doen wat u van ze verwacht zorgen wij ervoor dat uw website echt gaat bijdragen aan de resultaten van uw onderneming.Zie succesvolle.website voor meer tips en info


Energiebesparende_verlichting

Energievizier; Helder in verlichting.

Wij bieden besparende verlichtings-oplossingen voor de industrie, uw kantoor en voor de wegenbouw. Iedere doelgroep haar eigen oplossingen, allemaal duurzaam, allemaal met een korte terugverdientijd. Ook het revolutionaire Lightway systeem hoort tot ons assortiment toepasbaar voor bedrijven en particulieren. Je haalt hiermee letterlijk het daglicht naar binnen. Energiebesparende verlichtingEnergievizier heeft ook een webshop!


aok

AOK bv; Advies en opleidingen Kloosterman

AOK bv is gespecialiseerd in het verstrekken van het adviezen op uiteenlopende terreinen met betrekking tot milieu en veiligheid. AOK bv is het bedrijf van Jan Kloosterman. Hij kan stellen dat hij, in figuurlijke zin natuurlijk, meer dan 30 jaar tot over zijn oren in het afval zit. AOK bv verzorgt opleidingen aan overheden en particuliere bedrijven. zie de website


progrezz

Progrezz; Pensioenen en verzekeringen

Adriaan Beirnaert is vooruitstrevend in zijn vak. Behoort hij in Nederland tot de eerste 115 officieel erkende pensioenadviseurs. Voor kwaliteitsborging is hij als PensioenDeskundige aangesloten bij de NOPD – Nederlandse Orde van Pensioendeskundige. Zijn in bedrijf in hypotheekadvies adviseert in Zeeland en West-Brabant. Naast vooruitstrevend is zijn lijfspreuk: ‘open, eerlijk en transparant.’ Zijn bedrijfsnaam Progrezz Is geschreven met Dubbel ZZ Zakelijk, Zorgeloos.


 

TIJ

TIJ Freight Services Belgie; flexibele zeevracht expediteur die u volledig logistiek kan ontzorgen.

TIJ Freight Services is een professionele, flexibele zeevracht expediteur die u volledig logistiek kan ontzorgen. U kunt dan denken aan: binnenvaart, containertransport, spoorvervoer, douane en projectlading zoals breakbulk en bijzonder vervoer. Dit kan TIJ niet alleen in Antwerpen, maar ook in Rotterdam, Hamburg, Le Havre en Felixstowe. zie de website.


fotograaf architectuur

Limit Fotografie; Allround bedrijf voor reclame fotografie.

De snelle en flexibele manier van werken, de meer dan twintig jaar ervaring, de professionaliteit, het perfectionisme en de creativiteit van het team van Limit Fotografie garanderen u het beeld wat u wilt laten zien.Limit Fotografie werkt als verlengstuk van reclamebureaus, uitgeverijen, drukkerijen en als regisseur van open opdrachten voor bedrijven en instellingen. Voor een orienterend gesprek kunt u contact met ons opnemen. Limit Fotografie, met de puntjes op elke i! zie de website


totaalbouw_zeeland

Totaalbouw Zeeland; Kastenstudio Zeeland; Passie voor Interieur.

Totaalbouw Zeeland staat bekend als een gepassioneerd interieurbouwer voor bedrijven en particulieren. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in Interieurbouw, Kasten op maat, RVS leuningen, Hardglazen deuren en Standbouw. Met ruim 20 jaar ervaring in maatwerk kasten en interieurs een specialist op dit gebied te noemen.


Goese_golf

De Goese Golf; uitgelezen decor voor ontmoetingen.

De Goese Golf is een golfbaan in Goes met een 18 holes baan, 9 holes par3 baan een PGA golfschool. De Goese Golfschool verzorgt golflessen en golfclinics. De Goese golf is een open golfbaan, greenfeespelers zijn welkom. Het clubhuis omvat een gezellig restaurant, bistro, en is voor iedereen toegankelijk. Wij serveren lunches en diners en hebben verwarmd terras met prachtig uitzicht. De Goese Golf is een unieke vergaderlocatie, beschikt over een boardroom en multifunctionele vergaderzaal. Deze laatste zaal is geschikt voor vergaderingen, recepties, feesten, bruiloften, diners, personeelsuitjes, productpresentaties etc. De plaats in om te vergaderen in Zeeland.


website door zwaartekracht