0113-269764

Beter worden zonder ziek te zijn

ing. Harrie Groenbroek

Specialist Groensector

Harrie Groenbroek

Harrie Groenbroek heeft meer dan 20 jaar ervaring in de groene sector. Ik heb 10 jaar ervaring opgedaan in de groene sector als zelfstandig tuincentrumondernemer. Daarna actief in diverse sales- en managementfuncties bij diverse toonaangevende bedrijven in de tuinbouw.  Sinds 2013 weer als zelfstandig ondernemer (bedrijfskundig adviseur) en in 2016 aangesloten bij de Zwaartekracht Groep. Ik heb deze beslissing genomen om met mijn ervaring en opleiding, ondernemers in de land- en tuinbouwsector te helpen met hun vraagstukken op gebied van ondernemerschap. De markt is dermate veranderd dat je manier van ondernemen mee moet veranderen. Daarbij help ik u.

Ing. Harrie Groenbroek is uw bedrijfskundig- en organisatieadviseur.

Door mijn theoretische en praktische kennis van het ondernemerschap kan ik snel en concreet benoemen waar de verbeterpunten binnen een organisatie liggen. Vanuit de visie van Zwaartekracht kijk ik dan vooral naar de nieuwe manier van ondernemen en alle gemakken die er zijn om je als ondernemer vooruit te helpen. (Zie onze expertise)

Vanuit onze ondernemerservaring weten wij waar u als ondernemer naar op zoek bent en bieden wij hiervoor de oplossing(en) en juiste aanpak.

Ik luister graag naar uw verhaal, zal doorvragen om tot de kern te komen en vervolgens samen met u op zoek gaan naar een integrale en duurzame oplossing.

Vanuit onze locatie in Dordrecht ben ik grotendeels werkzaam in de provincie Zuid-Holland.

 

Zie verder ook mijn LinkedIn profiel voor meer informatie:

Harrie groenbroek Linkedin

website door zwaartekracht