0113-269764

Identiteit- en positioneringssessies

Hoeveel ondernemers hebben een missie/visiedocument in de kast liggen – ooit geschreven als onderdeel van je bedrijfsplan en vergeten zodra je het ondernemerschap bent ingedoken? Geleid door de waan van de dag en de dynamiek van de markt kunnen we tenslotte niet elke dag stilstaan bij de vraag wie we zijn en waarvoor we het doen. Waar we elke morgen ons bed voor uitkomen.

En toch levert het heel veel op om dat wel te doen. Een organisatie die zich bewust is van zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen, kan zijn eigen natuurlijke doelgroep zoeken. Maakt bewuste keuzes in zijn marketing, en weet waarom. Kan bijsturen als het even minder lekker gaat, zonder in paniek te raken. Bovendien: sterke merken zijn duidelijke merken. Merken die zichzelf zijn. Waar identiteit, imago en product of dienst met elkaar kloppen.

Dat bereik je door af en toe toch even de tijd te nemen om daar bij stil te staan. Met het MT of in een wat groter team, liefst buiten de deur, buiten de routine van elke dag om en geleid door iemand van buiten. Een rol die wij graag op ons nemen.

 

website door zwaartekracht