0113-269764

samen gaan voor succes

Edwin Advocaat

Adviseur en Projectmanager

Ondernemersadvies

Ondernemersadvies met gezond, nuchter verstand

Wat wij bij Zwaartekracht verstaan onder ondernemersadvies? Problemen ombuigen in kansen, en kansen omzetten in resultaat. Maar dan ook met harde afspraken over het resultaat. Met die mentaliteit gaan we er komen, ook als je bedrijf in de rode cijfers zit. Als je verder kijkt, de trendwatchers in de gaten houdt en lef hebt, zijn er altijd omzetmogelijkheden, nieuwe markten te ontdekken en verdienmodellen te bedenken. Creatief ondernemen met gezond, nuchter verstand. Eerst de pijnpunten blootleggen, dan een gedegen plan van aanpak maken en snel schakelen met onze experts. Als je bereid bent zelf te veranderen en echt wilt, gaan wij er ook voor. Dan vinden we een investeerder, dan drinken we nu samen oude koffie, straks champagne. Zwaartekracht is geen urenfabriek, maar een echte partner voor de ondernemer. Ook na 17.00 uur.

Je wilt flexibel goed personeel

Je wilt als ondernemer flexibel zijn. Kansen kunnen pakken zonder de risico’s die horen bij nieuwe mensen of 'dure' uitzendkrachten.

ZK personeelsdiensten

JE WILT JEZELF ONTWIKKELEN

Voorlopers in elke branche hebben één ding gemeen: het zijn lerende organisaties die zich continu blijven ontwikkelen.

Ontdek de ZK Academie

JE ZOEKT GELD VOOR JE IDEE

Als de bank geen lening wil geven, zegt dat niets over jouw kwaliteiten als ondernemer of de kansen van je investeringsplannen.

Meer over ZK financieren

website door zwaartekracht