0113-269764

voor een slimme schil

HR advies en ondersteuning

HR-advies en ondersteuning

Je wilt als ondernemer flexibel zijn. Kansen kunnen pakken en niet geremd worden door je personeel. Of beter gezegd: de risico’s die horen bij het in dienst nemen van nieuwe mensen – of de ‘dure’ kosten van uitzendpersoneel. Veel ondernemers weten niet eens wat er mogelijk is om zonder risico toch de beste mensen in te zetten:  uitzenden, detacheren… Onder aan de streep is het vaak niet eens duurder. Voor mij is het de uitdaging om die flexibele schil op te zetten; de slimste constructie, maar ook de juiste mensen te vinden. Van een pool voor horecapersoneel tot hoger technisch kaderpersoneel… Steeds vaker kiezen werknemers er bewust voor, profiteer daarvan! Het zijn de mensen die niet tot hun pensioen in dezelfde routine willen blijven hangen.

Goed personeelsbeleid bespaart geld en beperkt risico’s. Een strategische personeelsplanning en goede medewerkers – vast en flexibel – maken jouw bedrijf nog beter. Bij het werven en selecteren van de juiste mensen begint de meerwaarde van Zwaartekracht al, want: wat voor contract biedt je aan? Heb je alles goed en wettelijk vastgelegd in overeenkomst, regelingen, handboeken..? Wij nemen alles wat je wilt uit handen. Van functioneringsgesprekken tot scholing.

Je wilt groeien met je bedrijf

Problemen ombuigen in kansen, en kansen omzetten in resultaat. Maar dan ook met harde afspraken over het resultaat.

ZK Ondernemersadvies

JE WILT JEZELF ONTWIKKELEN

Voorlopers in elke branche hebben één ding gemeen: het zijn lerende organisaties die zich continu blijven ontwikkelen.

Ontdek de ZK Academie

Project- management

Grote of kleine projecten op gebied van IT en HR zijn onze specialisatie. Van Werving en Selectie van nieuwe medewerker tot de uitrol van een maatwerk (draadloos) netwerk.

Op HR of IT gebied

website door zwaartekracht