0113-269764

De waarde van juiste media

Rachel Blok-Elenbaas

Communicatieadviseur

De waarde van juiste media

Rachel Blok-Elenbaas

Communicatieadviseur

Rachel Blok-Elenbaas

Na wat omzwervingen vanaf het halen van mijn HBO Communicatie diploma in 2007, durf ik nu te zeggen dat ik ben aangekomen op de plaats van bestemming.

Afkomstig uit een ondernemersgezin ben ik de uitdaging aangegaan om zelfstandig ondernemer te worden. Het is voor mij een heel natuurlijke keus geweest om me aan te sluiten bij de Zwaartekracht Groep. Het onderlinge contact waarbij makkelijk gebruik gemaakt wordt van elkaars expertise en de professionele werkomgeving helpen mij om elke dag het beste uit mezelf te halen. Niet belast door “bureau ervaring” heb ik mijn business zo in kunnen richten, zoals ik geloof dat het voor ondernemers het best werkt.

De ondernemer en zijn bedrijf staan daarbij centraal. Geen grote wilde plannen maar mooie werkbare producten die de communicatie verbeteren.

website door zwaartekracht