0113-269764

Haal eruit wat erin zit

dr. Remco Robinson

Organisatieadviseur / Manager Academie

Haal eruit wat erin zit

dr. Remco Robinson

Organisatieadviseur / Manager Academie

Remco Robinson

Sinds 2006 werk ik als manager aan verschillende projecten. Vanaf 2007 ben ik als onderzoeker verbonden aan de universiteiten van Nijmegen en Utrecht en vanaf 2010 als docent. Sinds 2012 heb ik een eigen praktijk voor supervisie en coaching en werk ik voor de HZ University for Applied Sciences. In mei 2014 heb ik besloten om manager te worden van de Zwaartekracht Academie en coördineer ik het aanbod aan cursussen en trainingen voor ondernemers in combinatie met mijn aanbod aan coaching. Daarnaast werk ik als organisatieadviseur bij Zwaartekracht.

Het is mijn passie om mensen tot bloei te laten komen. Daarom adviseer ik bedrijven en organisaties op het gebied van strategisch HR-beleid en organisatieontwikkeling. Samen met ondernemers en managers kijk ik naar de processen binnen de organisatie, help ze te optimaliseren – ze LEAN te maken – en van daaruit bouwen we een strategisch HR-beleid op.

We zorgen dat de organisatie goed loopt en dat de juiste medewerkers op de juiste plek de juiste taken kunnen vervullen.

Zo kunnen de medewerkers groeien en bloeien en als gevolg daarvan de gehele organisatie.

 

Zie verder ook mijn LinkedInprofiel voor meer informatie: https://nl.linkedin.com/in/remcorobinson/nl

 

website door zwaartekracht