0113-269764

Salarisadministratie

Salarisadministratie is belangrijk om uw medewerkers een welverdiende U wilt als werkgever geen vragen of foutieve salarisstroken? Tevreden personeel begint met uitbetalen van het salaris. Een goede salarisadministratie is hierbij van cruciaal belang.

Juiste salarisverwerking

Bij het voeren van salarisadministratie komen veel zaken aan de orde die foutloos moeten zijn. Hierbij gaat het onder andere om: juiste CAO indeling op basis van werkervaring, functie indeling., maar ook bijhouden van CAO wijzigingen. Daarnaast is de opbouw en afdracht van vakantiegeld, pensioenpremies van belang. Het inschakelen van een specialist is al snel de oplossing.

Online software

Met onze software heeft u altijd inzicht in uw gegevens en dat van uw medewerkers. Uw medewerkers kunnen hun salarisstroken online raadplegen en zelf printen.  In ons softwarepakket kunt u tevens een volledig personeelsdossier bijhouden. Arbeidscontracten, vakantiekaarten, verlofregistratie en zelf beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Wij verzorgen loonadministratie voor DGA’s, kleine en grote bedrijven.

Salarisadministratie uitbesteden, is dat duur?

Nee, dit hoeft niet duur te zijn. Voor 10 euro per salarisstrook heeft u het al goed geregeld. Uiteraard is dit verder uit te breiden met overige dienstverleningen en mogelijkheden.

 

Salarisadministratie Zeeland Zwaartekracht

 

website door zwaartekracht