0113-269764

weten wat jij de klant waard bent

Sonja Kik-Ebeling

Marketingstrateeg

weten wat jij de klant waard bent

Sonja Kik-Ebeling

Marketingstrateeg

Sonja Kik-Ebeling

De Zwaartekracht Groep kende ik al een paar jaar voordat ik besloot me aan te sluiten als zelfstandig ondernemer. Ik was destijds sr. marketingstrateeg bij een middelgroot marketingcommunicatiebureau en ging na 20 jaar in het vak voor de ultieme uitdaging. Heel grappig achteraf, het was voor mij een absolute eye-opener dat je binnen dezelfde discipline zo volkomen anders met je opdrachtgevers om kunt gaan. Niet mijn advies of mijn kennis zijn veranderd, ik ben veranderd. Mijn betrokkenheid vooral. En daardoor krijgt mijn creativiteit meer focus.

Wat voor mij heel belangrijk is: in tegenstelling tot strategische adviesbureaus en creatieve reclamebureaus bieden wij geen losse advies- of ontwerp producten aan maar trajecten. In een jaarabonnement waarbij we een jaar lang meelopen en bijsturen, zodat er bij ons veel minder druk is om steeds een nieuwe opdracht te scoren. Dat ben ik in de reclamewereld wel anders gewend, zeker bij de grotere en internationale bureaus waar ik in het verleden heb gewerkt. Voor mij maakt het eigenlijk niet uit of een klant groot of klein is, als de lat maar hoog ligt en we er samen voor gaan.

Zie verder ook mijn LinkedInprofiel voor meer informatie: https://nl.linkedin.com/in/sonja-kik-a308a87/nl

website door zwaartekracht