0113-269764

Subsidieadvies

Subsidieadvies is een erg breed begrip. Zoveel subsidies er zijn zoveel adviseurs en specialisten zijn er. Zoekt u een specialist met kennis van zaken die naast uw aanvraag tevens de verantwoording uit handen neemt? Kies voor een regionale partner voor subsidieadvies in Zeeland.

Zwaartekracht Subsidieadvies Zeeland

Subsidieadvies is een kernactiviteit van Zwaartekracht. Wij zien een aanvraag als en vorm van financiering, u gebruikt de middelen om uw doel te bereiken. Subsidie is geen doel op zich. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden, het doel en de kans van slagen.

Wij bieden ondersteuning bij zowel regionale, provinciale, landelijke als Europese subsidies. Enkele voorbeelden zijn hiervan WBSO, Horizon2020, loonkostensubsidie etc.

Wat zijn uw subsidiemogelijkheden?

Er zijn veel regelingen waardoor veel ondernemers door de bomen het bos niet meer zien, of de aanvraag procedure is dusdanig complex dat u er als ondernemer niet eens aan wil beginnen. Daarnaast loopt u als ondernemer het risico van terug betaling als u achteraf niet aan alle voorwaarden blijkt te voldoen.

Waarom zou u kiezen voor Zwaartekracht?

  • Wij werken veelal op no-cure-no-pay
  • Veel ervaring en groot team specialisten
  • Wij nemen ook verantwoordingstraject op ons
  • Risico op terugbetaling nihil
  • Tevens kennis en ervaring als subsidieverstrekker

 

Meer informatie over verschillende regelingen?

Subsidieadvies Zwaartekracht Zeeland

 

 

website door zwaartekracht