0113-269764

Twinfield wachtwoord vergeten ?

Twinfield wachtwoord vergeten is snel opgelost! Maar als u uw wachtwoord, gebruikersnaam of omgeving voor Twinfield niet nogmaals wilt vergeten is ZK-Dashboard de oplossing voor u.

Nooit meer uw Twinfield wachtwoord vergeten? Gebruik het ZK-Dashboard!

Zwaartekracht heeft een dashboard ontwikkeld, dit is een soort persoonlijke startpagina waar nadat u één keer bent ingelogd direct naar uw Twinfield boekhouding doorschakelt.  Uw Twinfield wachtwoord vergeten is dan nu ook verleden tijd. Het werkt niet alleen met Twinfield maar ook met:

Naast de koppelingen gaan we tevens voor u relevante nieuwsitems bieden, dit zal medio april 2016 in het dashboard worden geïmplementeerd. Fiscaal nieuws, opengestelde subsidieregelingen en nieuws over arbeidszaken komen in het nieuwsitem naar voren.

twinfield wachtwoord vergeten Single sign on SSO

Voor wie is het beschikbaar?

Wij hebben getracht om een laagdrempelige oplossing aan te bieden voor MKB-Bedrijven in Nederland. Wij liepen zelf tegen het probleem aan in onze organisatie dat management en medewerkers  telkens van verschillende software pakketten wisselden, hierbij wachtwoorden vergeten en zo de ICT beheerder een dagtaak bezorgen. De oplossing is een dashboard waar alle gebruikte koelingen staan voor alle software oplossingen en dat er maar één keer ingelogd hoeft te worden. Dit word mogelijk gemaakt met Single Sign On (SSO) technieken. U hoeft dus nog maar één wacht woord te onthouden voor alle systemen. Uw Twinfield wachtwoord vergeten is geen probleem meer, want u logt via het ZK-dashboard direct in.

Nog niet overtuigd?

Vraag een gratis proefaccount aan!

 

 

twinfield wachtwoord vergeten - single sign on zk-dashboard

 

 

website door zwaartekracht