0113-269764

ZK adviseur worden?

Je adviseert ondernemers in het MKB en daar ben je goed in. Je bent een door de wol geverfde specialist in je eigen vakgebied en ziet vaak direct waar je van betekenis kunt zijn voor een ondernemer. Als coach, ondersteunend, uitvoerend of strategisch. En toch…  hoe overtuig je een klant om jou in de arm te nemen? Hoe laat je zien wat je waard bent en hoe zet je dat om in een verdienmodel? Vragen die juist spelen als je liever praat over inhoud dan over jezelf. Vragen waar het ZK label hele praktische antwoorden op heeft.

ZK is een formule voor ervaren ondernemersadviseurs die zich niet willen conformeren aan een organisatie maar wel inhoudelijk willen sparren en zich willen blijven ontwikkelen. Het ZK label bemoeit zich niet met ieders specifieke expertise, maar biedt een netwerk, podium en tools om de eigen positie te versterken. Na het succesvol afronden van de opleiding(en) ZK ondernemersadviseur en/of ZK waardenscan kun je als adviseur eenvoudig je meerwaarde bewijzen tussen andere adviseurs, creëer je op natuurlijke wijze een relatie met je potentiële klant, en ligt de weg open voor constructieve trajecten voor de lange termijn.

Wat verwachten wij van jou als ondernemersadviseur?

Je weet wat het is om zelfstandig ondernemer te zijn en je kiest daar bewust voor. Wij gaan ervanuit dat je ons niet nodig hebt maar meer en beter wilt adviseren en/of omdat je iets zoekt om je te onderscheiden in de markt. We stellen eisen aan de kwaliteit van je advies en presentatie. Alle ZK ondernemersadviseurs houden hun eigen naam en merk: je hoeft je huisstijl niet aan te passen, je voegt alleen het ZK label toe.

Hoe word je ZK adviseur?

Eenvoudig: neem contact op met Edwin Advocaat. 

Edwin Advocaat Zwaartekracht

Edwin Advocaat, 06 – 33 96 11 47

website door zwaartekracht